Er du også vild med god mad og den livlige, summende stemning ved madmarkeder? Så skal du prøve én af de fire indendørs madmarkeder i Palma de Mallorca.

Ligesom så mange andre madmarkeder, så er de mallorcinsk markeder er et mekka for madører og sultne sjæle i alle aldre. Her kan du spise dig mæt i alt fra saftige burgere og sprød pizza, til thai, tacos og tapas.

De mange skønne retter kan nydes håndholdt ved disken eller ved én af langbordene. Vil du hellere nyde maden i andre omgivelser? Så bestil din mad som take away.

Ønsker du selv at tilberede maden, i dit hjem væk hjemmefra, er en anden mulighed er at fylde tasken med lokalt producerede delikatesser. Flere lokale foretager deres ugentlige indkøb på disse madmarkeder – ofte kombineret med en hurtig kop kaffe, en lille snack eller en fuld frokost. Et lille tip er, at handle de steder, hvor de øvrige besøgende stimler sammen, da det som regel er en god rettesnor for, hvor du får de bedste råvarer.

På byens to indendørs fødevaremarkeder – Olivar og Santa Catalina, kan du få alt lige fra farverige frugter og grønt til frisk fisk og slagtervarer. Du finder også nybagt brød og kager samt delikatesser som lokale oste, mallorcinsk olivenolie og pølser.

 

 

Vil du spise ét, mens din rejsemakker helst vil have noget andet? Så er madmarkeder det helt rette sted. De mallorcinsk madmarkeder byder på et væld af velsmagende retter fra alle verdenshjørner – alt sammen samlet under ét tag. Så uanset om du hælder til det sure, det søde eller det salte, har madmarkederne noget for enhver smag. Og ikke mindst til enhver pengepung.

Få mere at tygge på på madmarkedernes egne hjemmesider, hvor du kan finde appetitlige madbilleder og samle inspiration til dit besøg:

  1. Mercado Gastronómico San Juan
  2. Mercat de l’Olivar
  3. Mercat de Santa Catalina
  4. Mercat 1930

 

 

Velbekomme – og tak fordi du læste med ♡

Har du et godt tip til spisesteder på Mallorca, så del endelig i kommentarfeltet til inspiration for andre. Og få mere inspiration til din ferie på Mallorca i min guide til shopping på Mallorca.