Så blev det april og vi har taget hul på endnu en måned. Faktisk er vi allerede et par dage, eller seks for at være med præcis, inde i april måned. Og omkring 25 dage inde i lockdown-perioden.

Selvom mine planer for april måned har ændret sig en del som følge af disse corano-tider og nedlukning af landet, så vil jeg ikke snyde mig selv for min “ønskeseddel” for måneden. Fordi… Det er ikke en to do-liste. Månedslisterne er en blanding af ting, som allerede står i kalenderen samt ønsker, altså ting jeg gerne vil gøre, lave og opleve hvis muligt. Listerne hjælper mig til at være bevist om alle de helt små ting, der er at glæde sig til og ikke mindst glæde sig over. Og der er stadig en masse dejlige ting på denne månedsliste – omend nogle kommer i en lidt anderledes udgave end først planlagt.

Her får du et lille indblik i hvad jeg glæder mig til i april måned. Jeg håber, at du (måske) kan lade dig inspirere af nogle af mine planer og ønsker for denne måned.

 

Ting, jeg glæder mig til og håber at fylde min april med:

 

  • Lyden af forår. Jeg eeeeelsker når folk så småt kommer ud af deres vinterhi, når man igen kan høre fugle der kvidre, en græsslåmaskine der summer og naboen der pulser i sin have. Og så jeg elsker at dagene bliver længere og lysere.
  • Gøre terrassen forårs-klar, grille og spise udenfor for første gang i år. Det er nok også sidste gang, da vi skal rive hele den overdækkede terrasse ned og fjerne belægningen. Den er nok 30 år gammel. Hvis ikke ældre. Og det kan ses. Egentlig ville vi have ventet til der var kommet en endelig løsning på vandproblemerne i området, men den kan altså ikke mere.
  • Selvforkælelse inden for husets fire vægge. Jeg savner virkelig min frisør og negledame, så nu må jeg selv i gang her hjemme med hårkur, manicure og pedicure.
  • Haveprojekter. Vi har for nyligt fældet et stort kastanjetræ i vores have. Det var ved at dø og var begyndt at smide både bark og store grene. Derfor valgte vi, at fælde det. Selve fældningen tog kun en halv times tid – vi havde hjælp fra en professionel til den del. Men oprydningen, den står vi selv for. Vi er nået langt allerede. Der er dog stadig et godt stykke vej endnu. Men… vi har da brænde til de næste maaaange år, når vi er færdige.
  • Husprojekter. Vi har nået virkelig meget de sidste par måneder – og ikke mindst de sidste par uger. Og vi fortsætter arbejdet. Det er virkelig dejligt, at komme i mål og få afslutte nogle af de mange projekter.
  • Forlænget påskeferie med alt hvad det indebærer – lige fra påskeæg i lange baner til lange ture med hundene. Jeg havde et par ugers ferie jeg skulle have afholdt inden udgangen af ferieåret. Dagene blev fordelt på marts og april måned. Og jeg har derfor fri både de tre dage før påske og de fire dage efter samt et par fredage her i april.
  • Dejlig påskefrokoster med min lille familie. Normalt spiser vi påskefrokost hos Martins forældre skærtorsdag. Og får en bid mad med min familie og nogle gode venner i løbet af påskedagene. Men i år holder vi påskefrokost. Hjemme. Bare os. Jeg har handlet ind i dag, og menuen bliver som den plejer. Dog skaleret (væsentlig) ned, da vi jo ikke er lige så mange mennesker rundt om påskebordet, som vi plejer.
  • Se de smukke lyserøde kirsebærblomster rundt omkring. Jeg er ikke helt sikker på hvor og hvornår, da der jo helst ikke skal være for mange mennesker. Når vi ikke forbi Bispebjerg kirkegård for at sige hej til min farmor, så findes de smukke træer heldigvis også mange andre steder.
  • Fejre Martins fødselsdag sidst på måneden. Jeg ved ikke helt hvordan. Normalt ville vi have været ude at spise, været sammen med venner eller noget tredje. Men i år bliver det nok noget take-away af en slags.
  • Toy (Ka-toy, sorte slyngel, negerbarnet – ja, kært hundebarn har mange navne) fylder 10 år. Efter vi måtte sige farvel til Tez sidste år (på Martins fødselsdag) er Toy nu den ældste af vores hunde, dog skarpt forfulgt af Maz, som fylder 10 år til juli.

 

Tak fordi du læste med ♡

Hvad er dine planer for april måned? Inspirer mig og del dine planer i kommentarfeltet.