Vupti, så blev det 1. december og her i december glæder jeg mig stort set til alt. Vi har med vilje forsøgt, at holde kalenderen fri for alverdens aftaler i denne måned, så der er plads til hygge, nærvær og traditioner.

Her får du et lille indblik i hvad jeg glæder mig til i december måned. Jeg håber, at du (måske) kan lade dig inspirere af nogle af mine planer og ønsker for denne måned.

 

Ting, jeg glæder mig til og håber at fylde min december med:

 

 • Volbeat koncert i Royal Arena med Martin og Mini.
 • Holde tidlig jul med svigerfamilien den anden weekend i december, da vi ikke er hjemme i juledagene.
 • Planlægge de sidste ting i forbindelse med vores ferie på Tenerife.
 • Se en masse julefilm på de forskellige streamingtjenester.
 • Julebag. Det er lidt blevet en tradition herhjemme at vi bager en masse julesmåkager og pynter dem, mens vi drikker varm chokolade med flødeskum, lumumba, irish coffee og andre gode sager.
 • Ud at spise og i biffen med mine kollegaer. Vi skal se Last Christmas i den nye biograf ‘Movie House’ i Ringsted.
 • Tage revanche for nogle de ting jeg desværre gik glip af i november måned – det kan du læse mere om her.
 • Høre julesange. På repeat.
 • Spise risengrød. Masser af risengrød. Med kanelsukker og en klat smør. Mmm…
 • Juleferie med ren afslapning, masser af hyggestunder og kvalitetstid med de nærmeste – efter en travl periode på jobbet. Jeg går fra fredag den 20. december og skal først på job igen den 6. januar.
 • Ferie. Ferie. Ferie.
 • At prøve at holde jul i udlandet for første gang. Vi har i flere år snakket om, at vi gerne ville prøve at holde jul og/eller nytår i udlandet. Flere destinationer har været oppe at vende: en hytte i Norge, hus i Florida, hotel i New York – bare for at nævne et par stykker. Valget er dog faldet på Tenerife. Og så må vi have de andre destinationer til gode. Det kan også være, at det her med at rejse i julen viser sig ikke at være noget for os – det må tiden vise. Men nu skal det i hvert tilfælde prøves af.

 

Tak fordi du læste med ♡

Hvad er dine planer for december måned? Det kunne være hyggeligt, hvis du vil dele dine planer i kommentarfeltet, så vi kan inspirere hinanden.