Hvor blev årets første måned lige af? Jeg synes kun lige, at vi er kommet ind i det nye år og nu er det allerede februar.

På den ene side er det dejligt at januar er fløjet afsted, og vi er kommet lidt tættere på foråret. Omvendt har jeg det lidt svært med følelsen af, at jeg ikke får nok ud af tiden – kender i det?

Reelt set er tiden jo ens for os alle. Der er 365 dage på et år, fordelt på 12 måneder, 52 uger og mange tusinde timer. Men følelsen af, at jeg ikke har fået nok ud af tiden, eller omvendt fået meget ud af tiden (fordi det sker også), drejer sig mere om deadlines, to do-lister og de ting, jeg ønsker, at bruge tiden på.

Og det bringer mig til…

Her får du et lille indblik i hvad jeg glæder mig til i februar måned. Jeg håber, at du (måske) kan lade dig inspirere af nogle af mine planer og ønsker for denne måned.

 

Ting, jeg glæder mig til og håber at fylde min februar med:

 

 • Weekend hos min bonusfar og hans kæreste, hvor vi skal hygge, spille et nyt spil, catche up siden sidste vi så dem i september og ellers bare slappe af. Dette er en genganger fra mine januarønsker, da weekenden strækker sig hen over de to måneder – den helt perfekte start på februar måned og afslutning på januar.
 • Spise flotte fastelavnsboller fyldt med creme, flødeskum og bær.
 • Hele to konferencer i forbindelse med mit arbejde. Først én på Fyn og et par dage efter én i Jylland – sidstnævnte er en ny konference. I hvert tilfælde for mig. Da jeg ikke har været afsted før. Så det gælder jeg mig meget til.
 • 24 timer med min tvillingesøster. Det er noget vi forsøger, at gøre hver anden eller tredje måned. En slags tradition. Hun kommer typisk hjem til mig en lørdag efter lukketid i hendes blomsterbutik i Bagsværd, overnatter og så hjem til hverdagen igen søndag eftermiddag. Nogle gange spiser vi ude og ser en film i biografen. Andre gange spiser vi hjemme – oftest mens vi binge-watcher film og serier på HBO eller nogle af de andre streamingtjenester.
 • Gense Bohemian Rhapsody-filmen, når den kommer på Viaplay i denne måned.
 • Komme på den anden side af en meget travl periode på jobbet. Jeg kan godt lide at have travlt, men ser også frem til at det store projekt vi arbejder på er færdigt, at mine arbejdsdage ikke tætpakket med Skype-møder og til at jeg igen kan komme tilbage til mine “normale” opgaver.
 • At de første forårsblomster lige så stille melder deres ankomst – anemoner, erantis, vintergækker, bare for at nævne nogle stykker.
 • Lave lækre og sunde retter af sæsonens grøntsager
 • Længere og lysere dage
 • Måske en tur til Vinter i Tivoli…?
 • På kærestetur med Martin, i anledningen af vores års- og bryllupsdag, i slutningen af måneden. Vi tager et smut til smilets by, Århus, på en forlænget weekend. Jeg har booket hotellet og er i fuld gang med at finde gode oplevelser, spisesteder og lign. Har du nogle gode erfaringer, så sig endelig til…

 

Tak fordi du læste med ♡

Hvad er dine planer for februar måned? Det kunne være hyggeligt, hvis du vil dele dine planer i kommentarfeltet, så vi kan inspirere hinanden.