December måned er ovre, og vi har nu ikke bare en nye måned foran os, men også et nyt år. Et helt nyt årti. 2020… det har en meget god klang, synes i ikke?

Vi har haft en skøn, lang juleferie og skal først starte job igen den 6. januar. Og nytåret blev fejret hjemme, bare Martin og jeg. Og hundene. Vi ønskede en stille og rolig nytårsaften. Jeg havde derfor bestilt mad ud af huset fra Kokken & Tyren i Ringsted, så alt forarbejdet var gjort for os. Det eneste vi skulle tænke på var at nyde årets sidste dag, den meget velsmagende nytårsmenu og hinandens selskab. (For)nemt!

Rigtig godt nytår alle sammen. Håber i er kommet godt ind i det nye år ♡

Her får i et lille indblik i hvad jeg glæder mig til i januar måned. Jeg håber, at i (måske) kan lade jer inspirere af nogle af mine planer og ønsker for denne måned.

 

Ting, jeg glæder mig til og håber at fylde min januar med:

 

  • Ud at spise med Martin og Mini efterfulgt af biograftur, i den nye biograf ‘Movie House’ i Ringsted. Først skal vi se Jumanji 2 og bagefter skal drengene se den nye Star Wars film ‘The Rise of Skywalker’, mens jeg løber ærinder og får styr på noget af alt det som jeg er bagud med.
  • En søndag i selskab med min søster og hendes Butik PRYD. Hun har inviteret mig med til et foredrag hos en af hendes leverandører efterfulgt af frokost.
  • Jeg trænger til noget selvforkælelse og min vintertrætte hud, som har tilbøjelighed til at virke tør, irriteret og måske endda direkte trist i vinterperioden, trænger til et kærligt eftersyn. Jeg har derfor booket en ansigtsbehandling, så min vinterhud kan få noget førsthjælp – og jeg (forhåbentlig) kan få en gennemfugtet, forårsklar hud.
  • I december bestilt jeg nogle såkaldte DriveSafe briller. Og dem kan jeg hente i denne måned. Jeg har i lang tid følt at mine øjne var på overarbejde, når jeg kørte bil om aftenen og det har gjort, at jeg til tider, har følt mig lidt utryg i trafikken. Derfor har jeg bestilt nogle kørebriller til aften- og natkørsel. Det kan dog også benyttes som en hverdagsbrille. Jeg glæder mig meget til at prøve dem af og håber, de holder hvad der lover, nemlig at reducere gener ved blænding fra modkørende biler og et bedre nattesyn med skarpere kontraster.
  • Opstart af et spændende, og meget stort, projekt på jobbet.
  • På konference i Jylland med spændende oplæg og dygtige foredragsholdere – og efterfølgende snacks, vin og networking. Mmm, whats not to like!
  • Hygge med min bonusfar, som også er en af Martins rigtig gode venner, og hans kæreste. Sidst vi så dem var vist i slutningen af december, hvor vi var på weekend hos dem.
  • Kigge feriebilleder fra Tenerife og få skrevet nogle rejseguides med en masse gode ferietips. Stay tuned…
  • Planlægge overraskelsestur med Martin i anledningen af vores års- og bryllupsdag den 28. februar.
  • Samvær, snak og (bræt)spil.

 

Tak fordi i læste med ♡

Hvad er jeres planer for januar måned? Det kunne være hyggeligt, hvis i vil dele jeres planer i kommentarfeltet, så vi kan inspirere hinanden.