Indlægget indeholder reklamelinks. Det er 100% gratis at læse med, men skal du alligevel købe, så brug gerne disse links – både nu og i fremtiden. Din pris er den samme, men bruger du mine links får jeg en lille provision, som går til at dække bloggens udgifter. Tak for din støtte!

 

Så ramte vi oktober, og det er dermed tid til bloggens første indlæg. Og jeg synes, at jeg vil starte med at fortælle om mine intentioner og ønsker for denne måneden – og ikke mindst hvad jeg glæder mig (allermest) til.

Dette indlæg er det første i en serie af mange – en føljeton om du vil – med inspiration til mig selv (og jer) med hvad man kan bruge sin tid på, så man ikke bliver fanget i det hektiske hverdags hamsterhjul.

Det er ikke sikkert,at jeg når alt det jeg har skrevet på min ønskeseddel for måneden. Men det er helt ok. Det er ikke en to do-liste, selvom det ellers er noget jeg gør mig en del i og er glad for, da det giver mig fokus. På listerne er en blanding af ting, som allerede står i kalenderen samt ønsker, altså ting jeg gerne vil gøre, lave og opleve hvis muligt. Listerne hjælper mig til at være bevist om alle de helt små ting, der er at glæde sig til – og glæde sig over. Og er der noget jeg ikke når den pågældende måned – ja, så overfører jeg blot punktet til den efterfølgende måned eller glæder mig over at indeværende måned kommer igen til næste år – vi når det nok alt sammen, før eller senere.

 

Nå, men tilbage til det som indlægget rent faktisk drejer sig om…

I dag får i altså et lille indblik i hvad oktober måned gemmer på for mit vedkommende. Og jeg er mere end klar til en forhåbentlig fantastisk oktober måned, fordi… når jeg kigger i kalenderen, så tegner det ret godt. Det kan nærmest kun blive en SKØN måned! Jeg håber også at du får en god én af slagsen, og at du (måske) kan lade dig inspirere af nogle af mine planer og ønsker for denne måned.

 

Ting, jeg glæder mig til og håber at fylde min oktober med:

 

 • Efterår. Jeg elsker virkelig denne årstid og dens mange facetter. Når vejret er mildt og solrigt. Men også rigtigt efterårsvejr med regn og rusk. Lyden af vinden, der suser i træerne og fugle der trækker sydpå. Og duften. Der er noget særligt over luften i efteråret. Den føles renere end normalt. Mere frisk, klar og sprød. Jeg er fan!
 • Og så eeeeelsker jeg efterårshygge med alt hvad det indebærer. Ild i brændeovnen, (kunstige) stearinlys, plaider og uldsokker.
 • Lave supper og simreretter.
 • En dejlig efterårsferie på Mallorca, på voksenhotel med halvpension, med Martin.
 • Drikke varme drikke i lange baner. Chai latte, varm chokolade med flødeskum og andre gode sager.
 • Selvforkælelse i form af mini manicure med Shellac, pedicure og andre behandlinger.
 • Mange, og lange, gåture i skove rundt om på Sjælland med hundene (og Martin). Der er så smukt på denne tid af året med alle de skønne, brændte efterårsfarver.
 • Serier og sofahygge.
 • Rydde ud i gemmerne og lave efterårsrengøring. Jeg har booket en loppestand. Igen. Jeg tog første ryk tidligere på året. Det føles virkelig godt at sælge ud og give de ting, som man ikke bruger mere, videre til andre som kan få glæder af dem. Det jeg ikke fik solgt røg videre til et godt formål. Det kan varmt anbefales.
 • Fejre min mormors 80 års fødselsdag.
 • I biffen med min veninde Betina og se filmen Jagtsæson.

 

Tak fordi du læste med ♡

Hvad er dine planer for oktober måned? Inspirer mig og del dine planer i kommentarfeltet.