Vi har ikke set flow-tv og fjernsynsprogrammer i en del år efterhånden. Men vi elsker serier. Og streamingtjenester. Muligheden for selv at kunne bestemme, hvad vi vil se og hvornår, er et bedre match til vores hverdag. Vi foretrækker at serie-binge og se flere afsnit på en enkelt dag, fremfor at følge serien med et enkelt afsnit hver uge, på én bestemt dag og ét bestemt tidspunkt.

Det vrimler med timevis af underholdning, film og hele sæsoner af serier på Viaplay – og de andre streamingtjenester. Det store udvalg kan gøre det lidt svært at hitte rede i, hvilke serier der er værd at se. Jeg har derfor sammensat en liste over nogle af de bedste serier på Viaplay. På listen finder du både nye og gamle serier inden for forskellige genre såsom action, drama, krimi og komedieserier. Serierne er listet i alfabetisk orden.

Jeg håber, du kan bruge min liste som inspiration – og lad mig endelig høre, hvis der er gode serier på Viaplay, du mener bør tilføjes.

 

Blindspot

IMDb score: 7,4 – Genre: Action, Crime, Drama

 

Condor

IMDb score: 7,8 – Genre: Action, Drama, Triller

 

Lethal weapon

IMDb score: 7,9 – Genre: Action, Comedy, Crime

 

Nashville

IMDb score: 7,7 – Genre: Drama, Music, Romance

 

New Amsterdam

IMDb score: 8,1 – Genre: Drama

 

Outlander

IMDb score: 8,4 – Genre: Drama, Fantasy, Romance

 

Secrets and Lies

IMDb score: 7,6 – Genre: Crime, Drama

 

The Blacklist

IMDb score: 8,0 – Genre: Crime, Drama, Mystery

 

Timeless

IMDb score: 7,7 – Genre: Action, Adventure, Drama

 

The good fight

IMDb score: 8,3 – Genre: Crime, Drama

 

Som så mange andre streamingtjenester, så indhenter og køber Viaplay licensrettigheder til en lang række film og serier. Disse licenser udløber dog efter en vis periode. Det betyder, at titler forsvinder fra deres streamingtjeneste, hvis ikke rettighederne bliver fornyet. Så her kommer derfor et lille tip…

Tip! Med Playpilot app’en kan du søge på tværs af alle streamingtjenester, få et hurtigt overblik over hvilke serier, der findes på hvilke tjenester og nemt finde ud af, hvilken tjeneste, der viser præcis den serie, du gerne vil se.

Læs også mit indlæg De 10 bedste serier på HBO Nordic – eller find flere serie anbefalinger her.